Verzend - en retourbeleid.

1. Retour

1.1 Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 dagen in de originele verpakking, schoon, ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen.

1.2 Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van de bijgesloten factuur.

1.3 Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen en duurdere pakketten te laten verzekeren.

1.4 Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw bankrekening. 

1.5 Wanneer de door Sambucco afgeleverde artikelen niet binnen de 'zichttermijn' van 14 dagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd. 

 

Hoe meld je ons dat je een product wilt retouren?

- door een mail te sturen naar info@sambucco.nl

 

2. Ruilen

2.1 Ruilen kan binnen 14 dagen onder de in artikel 1.1 genoemde voorwaarden. Hiervoor berekenen wij u de eventuele kosten van meerprijs van een artikel, die u vooraf dient over te maken op het banknummer van Sambucco.

Hoe meld je ons dat je een product wilt ruilen?

- door een mail te sturen naar info@sambucco.nl

 

3. Verzending / levering

3.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

3.2 Sambucco verzendt door heel Europa. Al onze leveringen worden bij voorkeur bezorgd door Postnl. Mocht u uw bestelling willen laten bezorgen buiten Europa, neem dan contact met ons op.

3.3 Zodra dat de vervoersmaatschappij de aangekochte zending heeft aangemerkt als 'afgeleverd' kan Sambucco nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele vermissing hiervan. Opdrachtgever zal in dit geval de vervoersmaatschappij aan moeten spreken.

3.4 Bij bestellingen van meer dan €75 zijn alle kosten van verzending in Nederland, voor rekening van Sambucco.

3.5 Sambucco levert de bestelling met bekwame spoed af. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is wordt de bestelling dezelfde of volgende dag verzonden. Helaas kunnen er altijd belemmerende factoren zijn waardoor dit niet altijd lukt.

3.6 Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

3.7 De door Sambucco opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

3.8 De verzendkosten staan gelijk aan de verzendtarieven van MyParcel. De verzendkosten binnen Nederland zijn voor een brievenbuspakket € 3,99 en voor een pakket € 5,95.  Ook ontvangt u bij elke bestelling een track & trace code.

© 2016 - 2021 Sambucco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel