Over Sambucco

Het jong en nieuw opkomend ruitersport merk Sambucco is opgericht in juli 2016. Wij ontwerpen onze collecties voor de hedendaagse amazones die graag goed en uniek gekleed te paard zitten. Onze collecties zijn zorgvuldig ontworpen, door amazones voor amazones, waarbij oog voor detail in combinatie met de beste kwaliteit stoffen hoog in het vaandel staan. Onze kleding wordt op een eerlijke manier geproduceerd.

Vanuit het zuiden van Nederland waar Sambucco gevestigd zit ontwerpen wij elk uniek item en werken wij samen met fabrikanten in Europa en Azië die gespecialiseerd zijn in het maken van ruitersport en sportkleding. Sambucco staat er om bekend het gehele jaar door nieuwe items toe te voegen aan haar collectie. Dit zorgt ervoor dat u het gehele jaar fashionable te paard kunt zitten!

 

Achter het merk Sambucco

 

Rachelle Seijbel is de designer en oprichtster van Sambucco. Rachelle is geboren in Vlissingen waar zij is opgegroeid in een ondernemende familie. De passie voor de paardensport zit er al vanaf jongs af aan in, vanaf haar zesde kwam je haar dan ook al tegen op de manege, waarna zij op haar negende haar eerste paard bezat. Naast de paardensport is zij altijd al gefascineerd geweest in fashion.

Rachelle’’ : Het begon allemaal tijdens mijn eerste opleiding, hier woonde ik met regelmaat de inkopen bij van ruitersport merken. Het viel mij op dat vele merken hetzelfde concept hanteerden, en toen nog, veel dezelfde stijl volgden. Vanaf dat moment wist ik wat ik graag zou willen veranderen aan de huidige ruitersportkleding, het moest modieuzer, vaker vernieuwen en vooral be unique ! Doordat ik zelf de designs ontwerp en directe contacten heb met onze fabrikanten kunnen wij als merk snel schakelen, en alle nieuwe modetrends als eerste toevoegen in onze collecties.’’

 

 

© 2016 - 2021 Sambucco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel